Tupeul nu cunoaşte limite în ţara asta

turcescuRobert Turcescu, fost pretins jurnalist, s-a reactivat la “Evenimentul zilei”. În delirul mistic pus în scenă în direct, imediat după autodeconspirarea ca ofiţer acoperit al unui serviciu de informaţii, Turcescu promitea o foarte logică retragere din presă. Pocăinţa de moment a degenerat rapid în tot felul de forme de manifestare în spaţiul public. Din păcate, s-au găsit destui români debusolaţi moral care să se uite în gura lui.

Şi pentru că tupeul nu cunoaşte limite în România, în primul interviu realizat pentru EVZ, cu Vasile Blaga (Cum să fii copreşedinte PNL şi să stai de vorbă cu un asemenea individ? Cum?), Robert Turcescu are întrebările la el: “Nu aveţi senzaţia că, în momentul de faţă, servicile secrete au căpătat o putere prea mare şi sînt sub un control parlamentar şi civil prea mic, domnule Blaga?” Deh, fiecare cu domeniul lui de competenţă.

Mai am doar o curiozitate: Când le va da descoperitul Turcescu banii înapoi fraierilor care au donat pentru aşa-zisa lui televiziune online?

Leave a Reply