Subscribe. Just do it!

Dacă efortul meu de a scrie nu v-a convins până acum să vă abonaţi la feed-ul acestui blog, sper că imaginile de mai jos o vor face! Nu mă obligaţi să recurg la violenţă!

vot1

vot

Şi în final o fotografie cu mine. Dacă nu puteţi vedea fotografia vă rog să-mi spuneţi. S-ar putea ca unele computere sa nu permită vizualizarea imaginii.

error

19 responses on “Subscribe. Just do it!

 1. Florin Puşcaş Post author

  @definitiv! Ok… m-ai convins! O sa le crut de data asta. 😆 Si eu comentez din ce in ce mai rar pe bloguri din lipsa de timp. :-( Dar na… bine macar ca reusesc sa citesc ce am in reader.

  @Dora Crezi ca glumesc? 😯 Pac-pac ratusca e moarta din cauza ta. Mai ai o sansa sa salvezi porcusorul…. 😆

  @santi Ai dreptate. Sunt paralel cu editatul imaginilor. Pe astea le-am modificat in paint. 😆 Tre sa imi bag un pic nasul in Corel… 😀

  @Gigel Hmmm… sa vad dovada ca esti abonat la feed-ul meu si ratusca scapa. 😀

 2. Vania

  O uşoară amnezie am… Mi-ar trebui niţel ajutor în legătură cu cei prezenţi duminică. Unora nu le aflu adresa de blog, la alţii nu-s sigur la nume. Cam patru persoane ar fi în discuţie. Oricum, pozele sunt superbe, furate de la Forensicgirl şi prelucrate de Adina Huţanu…

  Vania’s last blog post..Recomandări – 6

 3. Florin Puşcaş Post author

  @Vania EU sunt si mai amnezic in privinta asta. Nu pot sa fac o conexiune intre adresa si faţă decat la jumatate din cei prezenti duminica. 😀
  Astept relatarea aia obiectiva… :-)

 4. Michail

  vezi ca pistolu’ ala n-are gloantze, da’ daca vrei…iti fac eu rost de cateva
  deci…adio ratzusca 😆

 5. Florin Puşcaş Post author

  @leonid Aia cu sexy o aveam pe hi5 inca din anul 1 de facultate. 😆
  Succes? Hmmm… nu prea ma intereseaza. Dezvoltatea abilitatilor e mult mai importanta. Eu vreau doar sa traiesc linistit… restul povestii e despre oameni. :-)

 6. Corneliu

  Animalule care esti, nu mai sta in tzeava pustii lu’ Puscas, ca, uite, ai scapat de omleta, si amu chiar ai dat-o-n bara. Pic de respect, domnule, pic de respect..

Leave a Reply