15 responses on “Soluţii de criză

 1. Florin Puşcaş Post author

  @camytzi Ma gandeam eu ca nu e cea mai profitabila solutie, dar cum nu sunt fumator nu m-a duc capul atat de departe. 😛

  ANUNT: Nu aprob comentariile cu adrese de email false. Ca sa stie persoana care mi-a last azi un comentariu la acest post. :-)

 2. leonid

  Emi Gal stiu ca a venit prima data cu “ideea”. Totusi in viziunea mea de carcotas convins mi se pare o manipulare discreta ca toti folosesc aceasta exprimare. E un fel de “tz”, “sh” rafinat la rang de trend inteligent, va sa zica.

  leonid’s last blog post..18 martie: idei online

 3. Florin Puşcaş Post author

  @leonid Adevarul e ca prinde la public. Tot mai multi folosesc expresia asta. Si eu am folosit-o de 2-3 ori. Maine, poimaine o sa schimbe astia regulile gramaticale. 😛
  Noi sa fin sanatosi zic! 😆

 4. leonid

  Domne, stiu ca prinde la public, nu-i cu suparare atunci cand e folosit “corect”. Da mie va sa zica mi-e ciuda ca lumea e asa de influentabila si papa orice expresie nou venita sau nu.

  leonid’s last blog post..18 martie: idei online

 5. leonid

  Eu as da cu ciocanul si nu l-as numi spiritul de turma. Posibil sa ma insel insa as avea curajul sa impart spiritul de turma in mai multe bucati.

  – o varianta a spiritului de turma ar fi modul in care studentii se duc la facultate si tac malc in loc sa comenteze.
  – o alta varianta, aia negativa (in viziunea mea) este modul in care diverse trenduri (vezi “tz”, “sh”) afecteaza realitatea in care traim. Eu intodeauna am catalogat persoanele care scriu inconstient cu “tz”, “sh” drept imbecile tocmai din motivul ca au posibilitatea sa scrie corect, insa nu o fac=>manipularea maselor.
  – chestia cu zic e rafinarea lui “tz”, “sh”. X incepe trendul, inconstient. Inconstient sau partial constient Y,Z incearca sa copieze pe X ca intr-un fel sau altul sa fie partial recunoscut de ceilalti drept un mic X. Stii ca la nivelul 4 al ierarhiei facuta de Maslow apare “stima” si modul in care ceilalti te vad.

  Posibil sa ma insel si sa dau prea tare cu ranga. Stii tu Florin, exista doua tipuri de oameni, branza buna care prinde la viermi si branza buna care rezista la viermi. Hai ca m-am luat cu vorba :-)

  leonid’s last blog post..18 martie: idei online

 6. definitiv!

  Chestia cu gatitul pe fierul de calcat… Eu cred ca iesi mai scump decat cu gazul. Sau facea economie la aragaz? Ca cica sunt slabe sanse sa mai iei unul pe credit. Ca e CRIZA!

 7. Florin Puşcaş Post author

  @leonid Mie imi place sa te vad ca te iei cu vorba. In ultimul timp ai cam tacut. :-)
  Mie mi se par toate 3 variantele tale negative. 😛 Si pe mine ma enerveaza persoanele care scriu in stilul ala mess-hi5. Mai folosesc si eu tz sau sh acolo unde cu t sau s se intelege altceva si nu am posibilitatea de a folosi diacritice.
  Probabil ca la faza asta cu “zic” e vorba mai mult de varianta a treia la care se adauga ideea ca suna misto. (nu imi place nici cuvantul “misto”)
  Ce bizara e comparatia oamenilor cu branza. :-) Te provoaca sa gandesti pentru a o intelege. :-)
  Nu-i nicio problema sa dai cu ranga atat timp cat o faci civilizat si pertinent. 😆

  @definitiv! Cred ca facea economie la aragaz si la gaz. De cand cu gazele taiate de rusi, s-au scumpit foarte mult iar astia au uitat sa scada preturile dupa ce a trecut problema diplomatica.

 8. leonid

  Incerc si eu sa nu ma iau cu vorba sa nu ma omoare treaba. Treaba cu branza e ca faza cu chiorii in tara orbilor. De-ar vrea lumea sa gandeasca, bine ar fi.

  leonid’s last blog post..De ce eu?

 9. Florin Puşcaş Post author

  @leonid Ar trebui sa invat si eu sa nu ma mai iau cu vorba si sa ma tin de treaba. :-)
  Sa gandesti pare a fi o treaba prea inutila cand poti sa iei totul de-a gata. Din pacate…

Leave a Reply