Invitaţie la film

După ce joia trecută (5 martie 2009) a avut loc premiera filmului “Magdalena” la Cinema Movieplex din Bucureşti, mâine (10 martie 2009) filmul va rula şi în Timişoara. Sunteţi invitaţi cu toţii la Sala Capitol, începând cu ora 19 pentru a viziona acest film. Intrarea este liberă. Mai multe detalii despre film puteţi găsi în comunicatul de presă emis de Asociaţia “Alege Viaţa”. Click aici!

Un alt motiv de a fi prezenţi mâine la Sala Capitol, ar putea fi şi o întâlnire cu subsemnatul. O să fiu implicat într-o oarecare măsură în organizarea acestui eveniment, aşa că mă puteţi găsi “pe la uşi”. 😀 Vă aştept!

magdalena

10 responses on “Invitaţie la film

 1. Nub

  Oh yeah, that’s fair.
  La voi de ce e moca? Vreau si eu!
  Oh well…poate dau si pe la mine prin sat cu asa ceva 😀

  Cheers!

 2. Florin Puşcaş Post author

  @Nub O sa mai fie in multe locuri. Sa te interesezi daca o sa fie si pe la tine. :-) Sau zi unde stai si ma interesez eu. 😀 E moca pentru scopul nu e profitul. :-)

 3. Florin Puşcaş Post author

  @Sandy Poate rezolvam cumva un DVD daca vrei sa il vezi neaparat. 😉 Orice e posibil atunci cand iti doresti si te adresezi personelor potrivite. 😀

 4. Nub

  Cam tarziu raspunu’…
  In Rm. Valcea, Valcea mai exact, cica stau. Si da, daca vr sa te interesezi ar fi ok, nu de alta da’ eu deabia sunt in stare sa cumpar paine sa nu mai vb de altceva.

  Cheers!

Leave a Reply