De ce un blog?

Nu urmăresc talk-show-uri în fiecare zi, nu citesc ziarele în mod regulat şi nu survolez peisajul blogurilor autohtone aşa cum fac mai toţi cetăţenii respectabili care au acces la internet la fel cum au acces la shaorma cea de toate zilele. Cu toate astea, de la o vreme, îmi înţepenise pe creier ideea de a-mi creea propriul meu blog. Dar cum de la dorinţă la acţiune e, în general, drumul lung şi de două ori mai lung aici în eterna şi fascinanta Românie, mi-au trebuit şi mie vreo câteva luni să îmi pun în practică ideea. Asta aşa…ca să nu mai zic că putea să mai dureze ceva timp dacă nu mă alegeam cu o întindere musculară de la săritura peste balta aia din faţa blocului. Uite aşa ecuaţia devine simplă: făcut blog <=> timp; timp= 0; => blog= 0; baltă+săritură=întindere; întindere = repaus; repaus = timp; => baltă = blog. Logic nu?

Dar începusem să vă zic de ce mi-am făcut blog nu? Păi…uite aşa, de moft! Îmi place să scriu, să îmi dau cu părerea în scris. În altă ordine de idei (de parcă aş avea ideile aşezate în vreo ordine anume), mi se părea că prea aruncă toată lumea în stânga şi în dreapa cu opinii care mai de care mai creţe.

De ce un blog? De ce blogul ăsta? Pentru că se poate! Pentru că oricât de plină ar fi lumea asta de oameni cu principii de doi bani şi de mizerie morală, încă există o speranţă. O speranţă că bunul simţ şi oamenii de calitate nu sunt pe cale de dispariţie.

8 responses on “De ce un blog?

 1. ideipertinente

  :-) Comparaţia cu shaorma era mai mult de amuzament. Sună mai bine decât ciorba, musli-ul sau pâinea cu slănină. 😛

 2. Nu7zU

  Imi place ca iti impartasesti opinia clar si in felul asta se vede ca scrii din inima. Am pornit si eu un blog acum o saptamana. Tot asa..un moft. Imi place si mie sa scriu despre orice ma intereseaza. Imi place sa am contact cu oamenii.
  Blog-ul arata super! Clasic si totusi modern. Iti apartine creeatia?

 3. Florin Puşcaş Post author

  Ms de aprecieri! Bine ai venit in lumea bloggerilor! Succes! Te mai astept pe aici!

  Tema e una publica. Pana cand imi face si mie una cineva o folosesc pe asta. :-)

 4. Madutzza

  Da.. asa e.. de la dorinta pana la actiune e cale ff lunga.. 😀 Eu stiu foarte bine asta 😀 Mi-am facut acu vreo doua luni un blog, in care nu am de cat o singura postare.. 😀 in fine, desi iti comentez aproape zilnic posturile, la mine pe blog nu prea am rabdare sa stau sa scriu, desi daca as face’o cred ca as avea ce spune ;)) Dar din pacate sunt prea lenesa :( De cateva zile ma chinui iar cu gandul sa ma apuc sa scriu ceva pe blog, am inceput chiar cateva idei, insa e greu greu sa le finisez ;)) nu stiu de ce :)) cu toate ca ar fi trebuit sa imi fie mai usor sa scriu la mn pe blog, decat la altii. E urat ca m-am invatat cu aceasta comoditate, de a comenta doar ce vad la altii, si sa nu imi exprim parerile complete pe blogul meu, asa cum vad eu lumea. Insa vorba ta, lupta impotriva lenei continua.. Si sper sa o castig 😀 Insa daca cunosti vreun leac impotriva’i, cu un posibil efect mai rapid, te astept cu o propunere 😀

Leave a Reply