Foto & Video: Rapid Bucureşti – Śląsk Wrocław 1-1 (Timişoara, 25 august 2011)

Partida dintre Rapid Bucureşti şi Śląsk Wrocław (Polonia), din play-off-ul Europa League, s-a jucat la Timişoara. A fost primul meci pe care l-am văzut de la nivelul gazonului (mai precis, din spatele porţilor), fiind acreditat ca fotograf. Rapid s-a calificat, după victoria cu 3-1 din tur. Cu o mică întârziere, postez câteva imagini de la meci şi un scurt filmuleţ cu galeria Rapidului.

Având în vedere că meciul s-a jucat la Timişoara, stadionul nu a fost tocmai plin. De fapt, din cele aproape 30.000 de locuri, au fost ocupate mai putin de 10.000. Galeria Rapidului a fost însă în mare formă, cântând pe toată durata meciului. Galeria adversarilor, şi ea destul de numeroasă, aşa cum se vede în poze, era să dea foc stadionului. Polonezii au venit pregătiţi, având chiar şi scandări în limba română, de genul „ţiganii, ţiganii”. Dar cum echipa lor anonimă era ca şi eliminată, suporterii rapidişti nu i-au băgat în seamă, preferând să se răfuiască prin refrene doar cu rivalele Steaua şi Dinamo.

3 responses on “Foto & Video: Rapid Bucureşti – Śląsk Wrocław 1-1 (Timişoara, 25 august 2011)

  1. Mihai

    Imi pare rau ca polonezii ne fac tigani, insa au uitat data de 5-9 septemprie 1939 cand i-am ajutat sa isi duca tezaurul in Marea Britanie! Rusine lor.

    P.S. Si eu am fost la meci!

Leave a Reply