Culmea relaţiei şoferi-poliţişti

Pentru că e târziu, oboseala e mare şi durerea de cap enervantă, o să vă spun o povestioară despre cum poţi lua o amendă fără să-ţi dai foarte mult silinţa.

O femeie care dorea să-şi vândă maşina, a lăsat pe geamul din spate al maşinii un bilet cu numărul de telefon sub cuvintele “De vânzare”. În timp ce conducea pe un bulevard în mijlocul oraşului, primeşte un telefon:

” – Alo, da. Cine este?

– Aici e poliţia. Suntem în spatele dumneavoastră. Opriţi pe dreapta! Nu aveţi voie să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi!”

Nu se ştie care a fost finalul întâmplării. Singurul lucru sigur e că se poate întâmpla oricui! Aviz amatorilor!

danger

9 responses on “Culmea relaţiei şoferi-poliţişti

 1. Florin Puşcaş Post author

  @menialy Pai poate au si telefoane. Tre sa intreb vreun politist. 😛 Crede si nu cerceta! 😆 😆

  @Andi Cu ms. Bean poate. 😆 E crunta faza oricum. 😛

  O zi buna sa aveti! :-)

 2. redhimihai

  Eu de 3 ori am avut contact cu politia rutiera (1 data din vina mea) si de fiecare data au fost niste draguti (sincer). Cred ca eram in pericol sa-mi pierd permisul insa nu au interpretat totul chiar ca la carte, au lasat de la ei. Mi-au dat doar 3pct + 90lei amenda. Si asta fara spaga sau ceva de genu’ (nu ma pricep sa dau spaga 😛 )…
  Desi despre taicameu nu pot sa zic acelasi lucru. S-a judecat cu ei pt o amenda de radar, a castigat insa dupa mult timp pierdut.
  So’ nush exact ce sa zic. Depinde mult de om :)

  redhimihai’s last blog post..Cycling is Sexy

 3. Florin Puşcaş Post author

  @redhimihai Deci de doua ori a fost din vina lor? 😆
  Sa inteleg ca tu daca erai in locul tipei din poveste faceai o fata de nevinovat si scapai cu o amenda mica? 😛 Iar daca era tatal tau se judeca pentru faza asta cu ei pana uitau de unde a pornit tot.

Leave a Reply