Concluzii după un weekend offline

Nici nu bănuiam cât de bine o să-mi prindă o pauză de la calculator, internet, Timişoara, scaunul din faţa calculatorului… Singurul inconvenient ar fi oboseala acumulată pe drum. În drumul spre Cluj, ne-am oprit la Şuncuiuş, unde am vizitat o peşteră şi am făcut o scurtă drumeţie. Fotografia e de acolo.

Mi-a amorţit fundul în maşină, m-am întâlnit cu surorile mele şi cu prietenii din Cluj, am mâncat mult, am dormit puţin şi mi-am stricat ecranul camerei foto. Am putut să petrec mai mult timp cu soţia mea şi să descopăr alte subiecte pentru blog. Per total, a fost un weekend relaxant şi reuşit.

În ceea ce priveşte blogul, absenţa mea s-a văzut. Cum nu am scris nimic timp de două zile, nici oamenii nu prea s-au înghesuit pe aici, semn că în afară de o mână de oameni care mă vizitează consecvent, restul nimeresc aici din greşeală în drum spre alte lucruri.

Mulţumesc tuturor pentru urările făcute soţiei mele!

Acestea fiind zise, revin la realitatea cotidiană. Muncă, muncă şi iar muncă! O săptămână excelentă să aveţi!

Eu si Cristina la Suncuius

6 responses on “Concluzii după un weekend offline

  1. Florin Puşcaş Post author

    Mari romani la inaltime. 😆 Era un loc de pelerinaj… un cumplu de prieteni si-au legat destinele pe stanca aia. 😀 Adica el a cerut-o in casatorie si ea a zis da. :-)

Leave a Reply