AUDIO: Război între Nicolae Robu şi Traian Stoia. Episodul 2

stoia vs robuLa o zi după ce primarul Timişoarei, Nicolae Robu (PNL), a declarat că nu mai poate colabora cu viceprimarul Traian Stoia (PSD), acesta din urmă a organizat o conferinţă de presă în care a lansat o serie de atacuri.

Câteva dintre declaraţiile viceprimarului Stoia:

Am încercat să-i spun că nu este normal să evacuezi în forţă soţia unui adversar politic, dar să laşi, de când ai început mandatul, ca un prieten să ocupe ilegal un spațiu (Gârboni – n.m.).

USL a câştigat alegerile cu sloganul «Împreună pentru Timişoara», dar acest slogan s-a pus în practică în sensul «Eu sunt Timişoara». Dumnealui este alesul USL, nu al PNL, şi trebuie să se conformeze protocolului.”

Dânsul vorbeşte de eficienţă. A pus în operă o parte dintre proiectele administraţiei trecute. Dacă acum întrebăm ce proiecte avem făcute de administraţia Robu, va trebuie să dăm din colţ în colţ.”

Dumnealui a conservat cangrena existentă în primărie şi moştenită din trecut. Această cangrenă a prejudiciat Primăria Timişoara cu sute de milioane de euro.”

Din sută în sută de metri, domnul Robu se taie o panglică.”

„Este o influenţă nocivă dintr-o zonă care îmi scapă. Încă mai cred că dumnealui e de bună credinţă. Influenţa e din primăriei şi din mediul mafiei imobiliare.

AUDIO: Viceprimarul Stoia îl atacă pe primarul Robu (1)

AUDIO: Viceprimarul Stoia îl atacă pe primarul Robu (2)

Leave a Reply