Anunţ!

În atenţia bloggerilor!

Pentru că îmi place să citesc bloguri şi cred în potenţialul bloggerilor, am hotărât să fiu mai deschis la ideea ce link exchange. Rog toţi bloggerii care mă au în blogroll să mă anunţe fie prin email fie printr-un comentariu la acest post. De asemenea bloggerii care doresc un schimb de link cu florinpuscas.ro pot urma acelaşi traseu.

În mail sau comentariu trebuie să daţi cel puţin două link-uri către post-uri  create de voi şi pe care le consideraţi reuşite. Nu vor fi luate în considerare blogurile cu un conţinut vulgar, limbaj indecent şi grad redus de originalitate.

Nu vă grăbiţi să judecaţi acest demers! De pe urma lui s-ar putea să am şi eu de câştigat, e adevărat. Însă îmi doresc în primul rând să contribui, în măsura în care ţine de mine, la promovarea altor bloggeri.

Succes!

29 responses on “Anunţ!

 1. Florin Puşcaş Post author

  @Ionut O sa imi bag nasul un pic pe blogul tau zilele astea. :-) Importante sunt principiile enumerate si dedicarea ta. :-) In rest, spre sa colaboram cu succes. Spor!

 2. gmx

  Am aflat despre blogul tau citind ,,Pagina de vineri,, a lui Dono. Te-am adaugat pe lista mea de bloguri pe care le urmaresc. Ma intereseaza domeniul in care lucrezi pentru ca intr-n fel voit sau nu, avem un numitor comun. Mult succes in continuare!

  gmx’s last blog post..Curatenie

 3. Florin Puşcaş Post author

  @Ionut Multumesc! :-) Gata si la mine. Spor sa avem!

  @Raluxa Hello! Bine ai venit pe aici! Am trecut si eu pe la tine aseara. :-) Ma bucur ca ai luat iniviativa. Sa ne citim entuziasmati! :-)

  @gmx Bine te-am gasit! Se pare ca ii datorez lui Dono foarte multe deja. :-) Te-am adaugat si eu in blogroll. Avem un numitor comun? E secret? 😛
  Mult succes si tie si te mai astept pe aici! :-)

  O zi buna in continuare stimabililor! Scuze pt reactia intarziata, am muncit de dimineata. :-)

 4. gmx

  Multumesc mult pentru ca m-ai adaugat la blogroll. Numitorul comun este ca stiu ce este un PUZ, nu trebuie sa caut pe google..:)

  gmx’s last blog post..Curatenie

 5. gmx

  Plan Urbanistic Zonal, dar nu cred ca asta vroiai de fapt sa afli…
  Numitorul comun este OCPI. Imi place sa cred ca am multi prieteni printre topografi, dar de felul meu sunt mai sceptica. As vrea sa aflu mai multe despre munca voastra, despre greutati si satisfactii si mai ales despre relatia voastra cu ,,inamicul public nr.1,,…:)

  gmx’s last blog post..Curatenie

 6. Florin Puşcaş Post author

  @gmx iooooi… 😛 Lucrezi la OCPI? 😀 Tare! 😆
  Munca noastra e si faina e si grea si plictisitoare cateodata. :-) Nu prea ma vad facand asta toata viata dar nu se stie niciodata. :-)
  Btw… firma noastra s-ar putea sa execute niste lucrari si in Deva in curand.

Leave a Reply