28 responses on “Am şi eu o întrebare…

 1. Nub

  Ammm…inca…aaa…damn, stiam eu ca nu trebuia sa chiuesc la mate…aaaa…1 zi?
  😀

  Cheers!

  Nub’s last blog post..69

 2. Florin Puşcaş Post author

  @Nub Seful meu nu are nicio vina. 😛 😆
  Eu sunt analist teritorial cica.
  In realitate fac de toate. 😆 Masuratori topografice, cadastru, GIS, licitatii… 😛

 3. Florin Puşcaş Post author

  @volent Adevarul ca sunt si altii in situatia mea nu ma consoleaza cu nimic. 😛 Ce folos ca moare si capra vecinului? 😆
  Pustiulica e sictirit rau. Cam asa arat si eu acum. De fapt trebuie sa pun o poza cu mine. 😆

 4. menialy

  analist teritorial? acum mi se explica ce e chestia portocalie din poza cu tine. 😛
  Eu ma intreb de acum 4 zile cand vine weekendul…Cam greu insa sa egalezi fata plistisita a pustiului 😀

  La multi ani tatalui si surorii tale. :)

  menialy’s last blog post..SA SUSTIN PRODUCATORII DIN TARA?!

 5. Florin Puşcaş Post author

  @Ana Si eu o sa lucrez sambata in urmatoarea perioada. 😥 Sper ca nu in fiecare sambata. Te bagi in sindicat? 😛

  @menialy Chestia portocalie e o statie totala. :-) Puteai sa ma intrebi. 😆
  Si eu ma intreb…inca de luni. 😆 Dar azi a devenit mai acuta treaba.
  Multumesc din partea lor pentru urari!

 6. Florin Puşcaş Post author

  @volent Ne angajam un purtator de cuvant si un avocat. Doleantele noastre ar suna cam asa:
  1. Ziua de luni sa nu se lucreze. Lunea nici iarba nu creste!
  2. Munca in ziua de marti sa inceapa de la ora 11. Inca ne revenim.
  3. Ziua de joi sa se termine la birou la ora 15. Ce-i prea mult strica si nici job-ul nu e birt sa stai in el toata ziua.
  4. In ziua de vineri sa se munceasca doar de la 11 la 14. Deja suntem obositi dupa o saptamana plina si nu ne putem concentra decat la weekend.
  😆
  Ei, ce zici?

 7. camytzi

  Nu stiu la putzache ala micu din poza cum e sau la voi, dar eu cand ma gandesc ca maine e vineri mi se face rau :)))))) Am de lucru de nu ma vad, si vinerea de obicei mai vine o cantitate cel putin egala cu jumatate din cantitatea deja existenta de munca. Deci na, eu personal as fi zis: “Da’ mai e mult pana sambata??” :)))

  camytzi’s last blog post..Resemnarea unei discriminate

 8. Florin Puşcaş Post author

  @camytzi Zici tu o chestie buna. Ar trebui schimbata intrebarea. Sa fie ceva de genul “Mai e mult pana vineri seara?” 😀
  Dar acuma nu o mai schimb. -P
  Spor la treaba maine! 😆

 9. Gomez10

  Am vazut ca esti analist teritoril.Si eu sunt analist teritorial in devenire,sunt student la Planificare Teritoriala.Poti sa dai mai multe detlii,te rog,asupra meserii care o practici?su mai pe scurt ce insemna meseri de analist teritorial.Au analistii teritoriali dreptul la semnatura in probleme de urbanism si amenajarea teritoriului?

 10. Florin Puşcaş Post author

  @Gomez10 Well… mai greu cu detaliile. Si eu am terminat Planificare Teritoriala. Problema e ca facultatea aia nu prea te pregateste pentru a intra in campul muncii, ca sa zic asa. Eu am practicat in domenii conexe. Am fost incadrat ca analist teritorial, insa in realitate facem tot felul de chestii. Probabil, cei care termina P.T. ar trebui sa lucreze la Agentiile de Dezvoltare Regionala. Doar ca acolo se ajunge mai greu. Oricum, eu m-am indepartat de domeniu. Acum ma ocup cu scrisul… :)
  Bafta!

 11. irina

  Buna Florin, si eu am terminat planificare teritoriala si lucrez in domeniul topografiei, cadastrului…,la fel ca tine daca am inteles seu bine, as dori sa stiu daca pot sa ma autorizez ca persoana fizica pentru efectuarea lucrailor de cadastru.
  Astept un raspuns!
  Merci! Irina

 12. Florin Puşcaş Post author

  @irina Din cate stiu eu nu se poate. Specializarea noastra nu iti da posibilitatea sa obtii dreptul de semnatura. Dar s-ar putea sa exista un fel de continuare de studii pe la universitatile de agronomie.
  Eu nu mai lucrez in domeniu si sper sa nici nu o mai fac. Nu e tocmai pasiunea mea. :)

 13. ana

  Buna.. am si eu o curiozitate.. tocmai vreau sa dau la un master, planificare teritoriala si managementul asezarilor urbane si rurale.. si vreau sa stiu ce sanse am pe viitor.. daca se poate sa imi raspunda cineva, ii multumesc frumos! o zi buna

 14. ana

  Buna.. am si eu o curiozitate.. tocmai vreau sa dau la un master, planificare teritoriala si managementul asezarilor urbane si rurale.. si vreau sa stiu ce sanse am pe viitor.. daca se poate sa imi raspunda cineva, ii multumesc frumos! o zi buna tuturor

 15. Florin Puşcaş Post author

  @ana
  Sincer, e destul de greu de zis ce șanse ai după ce faci un asemenea masterat. Eu am fost dezamăgit de un master asemănător la Timișoara. Se predau chestii expirate, având în vedere că lucram în domeniu și știam ce presupune practica. Oricum, majoritatea masteratelor din România sunt cam degeaba. Doar pentru a avea o hârtie, care contează în unele situații…

 16. ana

  Pai.. insa… mai am o rugaminte.. eu vin de la alta sectie, dar am cochetat un pic cu materii ce tin de acest domeniu.. poti sa imi spui, pe viitor unde m-as incadra cu acest master pe piata fortei de munca, si ce sanse .. reale sa le zicem.. am sa gasesc un job? multumesc frumos!

 17. Florin Puşcaş Post author

  Șansele, din păcate, țin prea puțin de o diplomă. Țin mai mult de experiență, de ceea ce știi să faci și de persoanele pe care le cunoști. Teoretic, ar trebui să te încadrezi foarte bine la agențiile pentru dezvoltare regională și alte asemenea instituții. Doar că nu prea se mai fac angajări în sistemul public. Cel puțin nu fără pile și nu pentru începători. Mai sunt tot felul de firme, de la cele care oferă consultanță, până la cele din domeniul topografiei și cadastrului. Mai mult nu aș putea să-ți zis, mai ales în condițiile în care eu am fost foarte dezamăgit de diferența dintre teorie/școală și situația din realitate. Am ajuns în presă și nu-mi pare rău că mi-am părăsit „prima dragoste”. :)

Leave a Reply