A ieşit Fitzuica de la cuptor!

“Mâine e 1 octombrie, cum te simţi acum că nu mai trebuie să mergi la facultate?” Asta m-a întrebat un prieten azi. Ce era să-i răspund şi eu omului? Am mormăit ceva de Doamne-ajută, aşa ca să nu se prindă că sunt prost dispus. Până la urmă ar fi fost un efort prea mare să-i explic că de fapt nu am fost în viaţa mea la deschiderea unui an universitar (altceva nu se face pe 1 octombrie), că încă sunt masterand, sau mai ştiu eu ce trăiri metafizice mă încercau în momentul ăla.

Să nu mă înţelegeţi greşit! Mi-a plăcut şi mie viaţa de studenţie, plictiseala cursurilor, nopţile albe din sesiune, viaţa din cămin… dar cred că o să pot să trăiesc şi fără toate astea.

Ideea, aşa cum se înţelege şi din titlu, e că a apărut numărul 13 al revistei Fitzuica. Un număr poate mai subţirel dar cu aceeaşi consisteţă. Şi când zic consistenţă mă refer la o temă bine aleasă, la articole care te prind şi nu în ultimul rând la glumele care te fac să mai uiţi din supărarea că vacanţa s-a dus.

În concluzie, dragii mei cititori, fie că sunteţi studenti, profesori sau nu aveţi nici o treabă cu mediul studenţesc, vă recomand să vă faceţi rost cât mai repede de o Fitzuica. Şi dacă din întâmplare chiar sunteţi studenţi nu ezitaţi să aflaţi mai multe despre întâlnirile şi activităţile Grupului Fitzuica din campusul vostru. Nu de alta dar “Când viaţa îţi întinde un examen, ai nevoie de Fitzuica”!

Leave a Reply